In mijn praktijk zou ik graag de mensen willen laten leren en voelen hoe hun lichaam werkt en reageert.

Ik zet de mensen als het ware een spiegel voor. Vandaar mijn bedrijfsnaam: Reflection of Life. Dat staat voor reflectie op je leven. Daardoor kunnen klachten beter begrepen en behandeld worden. Je leert om jezelf te genezen.

 

Intakegesprek

Wanneer u voor de eerste keer komt, houden we een intakegesprek en wordt er een anamnese afgelegd en een behandelovereenkomst getekend. (Voorbeeld behandelovereenkomst)

Wanneer ik een kind ga behandelen tot 18 jaar, vullen de ouders een toestemmingsformulier in. (Voorbeeld toestemmingsformulier)

Na een reading gaan we samen bekijken wat de beste behandeling voor u is en daar beginnen we dan mee. Ik kan niet altijd precies aangeven hoeveel behandelingen u nodig heeft, omdat het bij iedereen verschillend is. Iedereen gaat zijn eigen weg en bij de ene is dat wat sneller dan bij de ander.

 

Kennismakingsgesprek (Er wordt dan niet behandeld)

Met een kennismakingsgesprek kunt u vrijblijvend informatie vragen over de verschillende behandelmethoden. Ik "kijk" dan evt. kort in uw lichaam om te kijken wat er aan de hand is. Dan weten we een beetje wat er speelt en kunnen we een eventuele behandeling er op aan passen.