Reading      

Zit u niet lekker in uw vel?

Voelt u zich niet goed en weet u eigenlijk niet waarom?

Heeft u het gevoel dat u vast loopt en geen kant meer op kan?

Heeft u geen energie meer en u weet niet waardoor het komt?

Zijn er klachten die niet overgaan of elke keer terug komen?

Als één van deze bovenstaande vragen u bekend in de oren klinkt, dan is een reading (lichaamslezing) misschien wel iets voor u. U kunt dan te weten wat er zich allemaal afspeelt in uw lichaam. Ook kunt u te weten komen waar bepaalde klachten mee te maken hebben.

 

Hoe gaat een reading in zijn werk?

U zit in een stoel tegenover mij. U hoeft niets te doen. Ik vraag uw voor en achternaam om me af te stemmen op uw energie.

Daarna krijg ik een beeld of beelden te zien. Dat kan van alles zijn. Dat beeld zegt veel over wat er op dat moment aan de hand is in uw lichaam. Ik leg dan uit wat ik gezien heb. 

Daarna mag u kiezen of ik verder mag lezen via eventuele vragen die u heeft, of het lezen van klachten of blanco verder gaan en dus gaan kijken wat er komt.

In de reading maak ik soms contact met u als persoon in het klein. Dat persoontje geeft mij de informatie door via beelden, woorden en filmpjes. U geeft mij dus zelf de informatie en dat gebeurt allemaal in uw onderbewustzijn.

Ook krijg ik vaak aanvullende informatie door van mijn gidsen of engelen. Die informatie geven u meer inzicht en bewustwording.

Ik kan u niet vertellen wat er in een reading allemaal gebeurd. Dat is per persoon verschillend. Meestal ga ik een stukje readen en dan weer healen. Dan weer een stukje readen en weer healen. Zo gaat het alsmaar door totdat u genoeg informatie heeft ontvangen die u kan verwerken.

Het kan allemaal heel verhelderd zijn en door de healing die ik er vaak bij gebruik kun je jezelf beter voelen en de klachten kunnen verdwijnen of minder worden.

Als er naast de reading andere therapieën nodig zijn om het probleem beter te genezen zal ik het laten weten.

 

Bij een reading kan ik de volgende onderwerpen lezen:

De persoonlijke roos: Die laat zien hoe je nu in het leven staat.

De knop van de roos staat voor hoe ontvankelijk je bent voor energie.

De steel staat voor de energietoevoer in het lichaam. Ik kan aan de steel zien waar de blokkades zitten bij de chakra's.

De zijtakken staan voor de diverse ontwikkelingen in het leven zoals, gezin, werk, hobby en persoonlijke ontwikkeling.

De wortels laten zien hoe geaard je bent. De plaats waar je als roos staat kan ook diverse betekenissen hebben. Zo kun je uitgeleerd zijn op de plaats waar je staat. Ik kan je dan verplaatsen naar een nieuwe vruchtbare plaats. Dan komt de aarding weer goed op gang. Soms zijn mensen niet geaard. Door de roos dan stevig te planten in de aarde, kun je weer gaan landen en dus ook gaan aarden. 

De aura: Daar kan ik de verschillende kleuren lezen en hun betekenissen. Ook kan ik dan kijken of de aura goed om je heen staat.

De chakra’s: Dan kun je meestal dieper naar een probleem kijken. Waar komt het vandaan? Vaak kan ik dan ook zien hoe lang het probleem aanwezig is. Komt het uit je kindertijd of is het van het heden of evt van een vorig leven.

Klachtgericht “lezen” : Dan kan ik kijken wat de klachten betekenen voor jezelf. Meestal heb je niet voor niets een klacht. Het lichaam reageert en wil daarom vaak wat zeggen tegen je. Dat kan ik dan vertalen.

De relatie: De relatie die je met een ander hebt kan ik lezen. Hoe ben je er mee verbonden en hoe sterk is de relatie.

Gidsen lezen. Wie zijn ze en wat doen ze voor je.

Vorige levens. Wat hebben die nu met dit leven te maken. Je komt op aarde om levenslessen te leren. Sommige klachten kunnen in verband staan met die levenlessen. Door stukken van het vorig leven te healen kan het van invloed zijn op je persoonlijke ontwikkeling of klachten.