Healing 

Healen is zoals het woord het al zegt: “helen”. Ik ga dan door middel van genezende energie je lichaam  helen en in balans brengen. Ik behandel op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Er kunnen blokkades zitten in je aura ( Dat is je energieveld om je heen die verschillende kleuren en lagen heeft) of in je chakra’s (De zeven energiepunten in je lichaam). Meer informatie over chakra's

klik hier: Uitleg Aura

Blokkades kunnen ontstaan door niet, of onvoldoende verwerkte emoties, stress, negatieve ervaringen uit het verleden of heden. Door negatieve gedachten kan je lichaam ook ziek worden.

Elke chakra en elke laag van de aura heeft een bepaalde betekenis dat correspondeert met delen van je lichaam, geest en emotie en gedrag. Door bijv. het schoonmaken daarvan en helende energie er doorheen te laten stromen kun je blokkades opheffen en het lichaam weer in balans brengen.

De healing kan gegeven op verschillende manieren:

* Wanneer u zit op de stoel voor mij kan ik u healen.

* Op de massagetafel over de kleding heen

* Op de massagetafel, maar dan wel op de blote huid. Dat doe ik dan in combinatie van              massage en healing. Ook wel intuïtieve massage genoemd. Door de aanraking stimuleer ik de    aarding. Via de zachte manier van aanraken heal ik de mensen vanuit het hartniveau, en dan     werkt het dieper door.

* Op afstand kan ik ook goed healen. Ik stel me dan voor dat je op de stoel zit of op de massagetafel ligt. Ik doe dan verder precies hetzelfde. Ik stem me af op je energie en begin met lezen. Daarna kan ik gaan healen. Veel mensen voelen het goed op afstand wanneer ik de healing aan het geven ben.

Deel deze pagina