Welkom

Ontspanningscd's.

Deze cd's heb ik zelf ingesproken. Ik merkte dat er veel behoefte was naar een cd waarbij je begeleid wordt in de oefeningen. Na afloop van elke oefeningen kun je een stukje verder luisteren naar rustige muziek.

 

Op de eerste cd staat een spierspanningsoefening. Die helpt heel goed als je onbewust of bewust je spieren aanspant. Je gaat ze dan bewust ontspannen. Je voelt dan na afloop hoe gespannen je spieren waren.

Er staat ook een bewustwordingsoefening op. Je gaat dan uit je hoofd en bewust je lichaam voelen. Ook geschikt als je nog niet zoveel contact hebt met je lichaam.

 

 

Op deze cd staat een oefening om beter in te kunnen slapen. Je leert dan om met je aandacht naar je buik te gaan en dus uit je hoofd. Heel geschikt voor mensen die maar blijven malen in hun hoofd als ze willen gaan slapen. 

Er staat ook een oefening op om spanning in je lichaam te leren loslaten. Dat is tevens ook een goede ontspanningsoefening.

De laatste oefening is een visualisatieoefening. Dan ga je naar een andere plek toe waar je helemaal tot rust komt en alles even mag vergeten.

 

Er zijn helaas geen luisterfragmenten van deze cd's.

 

Reflection of Life | info@reflectionoflife.nl