Welkom

Hooggevoelige mensen

Wanneer je hooggevoelig bent kun je merken dat het zenuwstelsel is erg gevoelig en daardoor kunnen ze dingen beter aanvoelen, maar kunnen ook een lagere pijngrens hebben of problemen met de huid.

Verder werken deze mensen veel met hun rechterhersenhelft en dat betekent dat ze veel in beelden denken en situaties goed in zich opnemen voordat ze overgaan tot handelen.

Deze mensen gaan veel op hun intuïtie en gevoel af en daar handelen ze vaak naar.

Ze zijn vaak heel zorgzaam voor anderen en kunnen niet goed tegen onrecht.

In het dagelijks leven pakken ze veel meer prikkels op dan een "normaal" mens en hebben daardoor regelmatig behoefte aan rust om de prikkels te kunnen verwerken. Doen ze dat niet dan raken ze overprikkeld en dan kunnen ze heel druk worden of het tegenovergestelde heel rustig en zich afzonderen.

 

Nog meer kenmerken van hooggevoelige mensen:

-          Niet goed kunnen concentreren

-          Paranormaal begaafd zijn

-          Autisme, PDD-NOS, ADHD en ADD

-          Anders en dieper denken

-          Hoogbegaafdheid

-          Vaak moe zijn

-          Boos, huilerig en vervelend zijn

-          Vaak bang en angstig zijn

-          Stemmingen en emoties goed aan kunnen voelen.

 

HSP-test

Er is ook een test om te kijken of u een hooggevoelig persoon bent. Als u de test wilt, kunt u dat aangeven en dan stuur ik de test naar u toe.

 

Hooggevoelige kinderen

Deze kinderen hebben vaak speciale aandacht nodig. Ouders weten ook vaak niet hoe ze met hun kind om kunnen gaan. Daar wil ik ze graag mee helpen.

In de consulten die ik geef gaan we eerst kijken hoe het nu met uw kind gaat. Dat doe ik door middel van een reading. Dat is een lichaamslezing waardoor ik kan zien wat er allemaal aan de hand is en wat de problemen zijn die nu spelen. Na de reading kunnen we samen gaan kijken wat de juiste behandelmethode is voor het kind.

 

Aarde-engelen

In mijn praktijk mag ik ook veel aarde-engelen begeleiden. Dat zijn hoogevoelige mensen die een speciale taak op aarde hebben. Kijk hier of je de eigenschappen van een aarde-engel herkent. 

 

Behandelmethodes voor volwassenen en kinderen:

- Reading/ healing

- Voetreflextherapie,

- Metamorfosemassage

- Shantalamassage

- Vlindermassage

- Meditatie/ontspanningsoefeningen

- Training aan huis. Dan begeleid ik u of de ouders en het kind. Ik leer de persoon dan oefeningen die dan nodig zijn, zoals gronden, contact maken met geesten/overledenen en ze evt. wegsturen, afschermingstechnieken en nog veel meer.

 

Ik ben zelf een hooggevoelig persoon. (HSP-er) 

Ik wist dat ik anders was dan andere kinderen. Ik dacht anders, reageerde en voelde me anders. Dat heeft veel voor verwarring gezorgd, want wie was ik nu eigenlijk. Door middel

van een HSP-training (Hoog sensitieve personen) en de diverse opleidingen zijn de puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Nu gebruik ik mijn hooggevoeligheid om andere mensen en kinderen te helpen. Het is dus mijn kracht geworden. Doordat ik het zelf meegemaakt hebt, zijn de kinderen vaak blij dat iemand begrijpt wat ze bedoelen en wat ze voelen.

 

Wanneer is een behandeling voor u of uw kind geschikt?

Wanneer er duidelijk problemen ontstaan. Dat kan thuis zijn, maar ook op school of werk.

 

Problemen die kunnen ontstaan zijn o.a":

- niet goed meer concentreren

- zichzelf afsluiten voor de buitenwereld

- agressief gedrag

- angstig zijn

- heel erg moe zijn na een dag werk of school

- niet goed kunnen slapen

- niet naar bed of naar boven willen

- stemmen horen in hun hoofd

- overleden mensen zien die ze lastig vallen.

 

Natuurlijk kunt u ook komen als ouder om eens meer inzicht te krijgen in het denk en handelswijze van uw kind. U weet dan wat er in dat hoofd omgaat en dat kan vaak handig zijn om te weten.

 

Reflection of Life | info@reflectionoflife.nl