Welkom

Chakra-fit 
Chakra-fit is een cursusprogramma van 10 lessen waarin we het lichaam gaan ontdekken. 

Het lichaam heeft z'n eigen krachten en vermogens om te helen. Het leren omgaan met die zelfhelende vermogens is de kern van de cursus Chakra-fit. Door diverse oefeningen zijn we in staat onze energiecentra (chakra's) in beweging te zetten waardoor dit zelfhelende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

De oefeningen die aan bod komen zijn: bewegings, yoga-oefeningen en bio-energetische oefeningen, ontspanningsoefeningen en visualisatieoefeningen. 

Iedereen maakt zijn eigen persoonlijke groei door en er vind veel bewustwording en inzicht plaats.

Het is uiteindelijk een bijzondere reis door je lichaam!

 

U krijgt individuele begeleiding gedurende de cursus.  
 

Daarna kun je door gaan met een vervolgcursus. Dan ga je meer kennis maken met de verschillende soorten energieën van de chakra's. 

 

Enkele resultaten van een groep zijn:

- Meer ontspannen zijn

- Rust in hun hoofd en lichaam

- Meer bewustwording van het lichaam

- Beter voor zichzelf kunnen opkomen

- Beter voor zichzelf zorgen.

- Opruimen van diepe emoties

 

De oefeningen zijn simpel en kan vrijwel iedereen uitvoeren. Je hoeft dus niet lenig te zijn om mee te kunnen doen aan de cursus. Wanneer u bepaalde oefeningen niet kunt, kan ik een aangepaste oefening aanbieden. Zo kunt u toch altijd meedoen. 

 

De reden waarom ik chakra-fit heb ontwikkeld

In mijn opleiding van Intuïtieve ontwikkeling, healing en readingtherapeut ben ik erachter gekomen waarom je chakra’s zo belangrijk zijn. Je kunt je lichaamsignalen veel beter begrijpen. Dat kan je veel steun geven in het dagelijks leven. Vooral rust kun je ervaren zodat het gejaagde gevoel verdwijnt. Omdat elke chakra een bepaalde betekenis en krachten heeft voor je lichaam en als persoon, kun je daar op inspelen.
Wanneer ik bijv. keelpijn heb, ga ik na of ik emoties niet uitgesproken heb. Dat is vaak zo. Door ze te verwerken of uit te spreken, verdwijnt mijn klacht en voel ik me beter. 
Het lichaam heeft zoveel mooie kwaliteiten en die wil ik graag aan de mensen overdragen en laten voelen.

 

Meer informatie over uitleg chakra's en aura klik hier: Uitleg chakra's en aura

                                                  

 

Reflection of Life | info@reflectionoflife.nl