Welkom

                                                                                    

                              

 

 

Aquarius Angels Healing

 

Dit is een healing wat bij dit tijdperk past. Sinds 21 december 2012 is het Aquariustijdperk begonnen. Tot 2024 zal deze snelle trilling zich steeds meer laten zien en voelen. 

Door deze snelle trillingsfreqentie hoeven de blokkades niet meer zo doorleefd te worden.

Door middel van het aanraken van diverse chakrapunten op het lichaam word je trilling terug gebracht naar die van de goddelijke perfectie.

 

Als we op ziel op aarde komen worden we afgesplitst van onze bron. Dat heet illusie van afscheiding. Als ziel hebben we allemaal doelen meegekregen om onszelf te ontwikkelingen op verschillende gebieden. Wanneer we niet doen wat onze ziel wil, kunnen we ongemakken ondervinden op spiritueel/ karmische gebied, mentaal, emotioneel en lichamelijke gebied. 

Door de healing ga je 1 doel per keer terug brengen in de goddelijke perfectie, zodat we weer één worden met de bron en ons doel weer kunnen volgen.

Per klacht is vaak maar 1 sessie nodig. Komt de klacht terug na 4 weken dan kan er een 2e afspraak gemaakt worden. 

 

Zo kunnen er heel bijzondere dingen gebeuren.

Een cursiste had moeite om haar armen te bewegen en moest binnenkort in het ziekenhuis langs voor de uitslag. De volgende dag van ons cursusweekend kon ze haar armen weer volledig bewegen. 

Bij mezelf is er een karmisch stuk naar boven gekomen die ik mocht helen. 

Annelies is haar vliegangst binnen 1 sessie kwijt geraakt. 

 

Als spirituele nazorg krijg je Lastral mee. Dat zijn druppels die je mag innemen zodat de healing nog lang kan nawerken. Ons fysiek lichaam loopt achter en krijgt dan ook de tijd om te helen.

 

 

 

Reflection of Life | info@reflectionoflife.nl