Welkom

 

Aanwezigheid in huis 

 

  

Heeft u wel eens aanwezigheid in huis?

Het kan dan gebeuren dat er geluiden ontstaan die u zelf niet gemaakt heeft. Dat gebeurt vooral in de avond en s'nachts. Zo kan het gebeuren dat een televisie plotseling aan gaat, lampen die aan en uit gaan, water dat ineens begint te stromen en kastjes die ineens dicht en open gaan en nog veel meer.

Wat sommige mensen meemaken is dat ze iemand heel dicht bij hun voelen. Soms kunnen ze het ademen van iemand horen en voelen.

Deze dingen zijn nogal schrikwekkend. Om dit allemaal te stoppen kan ik contact met die personen leggen. Ik kan dan vragen wat ze komen doen. Als ze er niet thuis horen, kan ik ze wegsturen. Het kunnen soms overledenen zijn die graag nog iets willen zeggen tegen hun dierbare. Die boodschap kan ik dan doorgeven.

Wat ook kan is dat het uw gidsen zijn die iets willen zeggen tegen u. Of u willen waarschuwen voor iets dat kan gaan gebeuren. Uw gidsen zijn de begeleiders in het leven.

Ze beschermenje en begeleiden je op het levenspad vol levenslessen. Als je contact hebt met je gidsen kun je ze ook om raad vragen bij moeilijke gebeurtenissen. U staat er namelijk niet alleen voor.

Ik kan de boodschappen die je gidsen willen doorgeven aan u vertellen.

 

Reflection of Life | info@reflectionoflife.nl